SEO ASHISH

Monday, March 23, 2009

What is SEO

Search engine optimization (SEO), Web Màrqueting es considera una part sovint More técnica. Això passa perquè l'ocupació SEO Help promoure i Tambe requereix alguns coneixements técnica - fi minim saber a basic knowledge of HTML. SEO és vegades Tambe anomenats cópia del SEO perquè els de les tecnologies de cerca que s'ocupen Donar suport de les del text es fan servir function more. En general, SEO optimització del seu lloc web o el lloc sencer es pot definir com una activitat the Convertir-se en motor de cerca More amigable, aquest Tour type Resultats de recerca és una millor posició.

SEO és una de la veritas fonamental de que, fins i tot si ho fa necessaries Totes les coses que son, pero que no bottom garanteix automaticamente, pero si les normes de la base de negligència, sens dubte not desapercebudes passen. MES, fixar si metes realists - 5 de 30 en els principals motors de cerca en comptes de resultats de les keywords on Google Search Term situat 10, esta satisfet amb els seus resultats i es sentiran More satisfets.

Encara que el lloc per ajudar el Transit augment de SEO, SEO no es Advertising. Per descomptat, vostè and one of the keywords pagat ha en els resultats poden incloure de cerca, pero la idea de les básicamente tècniques de SEO superior, perquè el seu lloc és una recerca determinada per rellevant Duration perquè no has de pagar.

30 minuts de Treball de SEO o pot ser una activitat permanent. Vegades és suficient perquè alguns és aconseguir SEO comú motor de cerca d'alta - as per the quantities vostè és el lider de Rareş keywords, vostè ha de fer un bon lloc per aconseguir on. Pero en la majoria dels casos, si al realment vol romandre CIM, centrant of Donar-se en SEO More esforç dedicat temps i que es una gran quantitat Necessità. Tot i que un Pla de SEO basic com és necessari per comprendre els motors de feina de recerca i el que és l'element en More importantly, SEO.
1 COM els motors de recerca de feina

La necessitat básica primer veritas saber sobre la que els motors de cerca SEO is the son of man. Si bé pot ser tothom obvious one, entre les diferències Essers com els humans i els motors de cerca no estan Buscan lloc web. Diferencia dels Essers people els motors de cerca son impulsats pel text. Malgrat els avenços tecnológica amb rapidesa, lluny estan els motors de cerca de les criatures intel.ligents que senten la bellesa d'un bon disseny, o es pot gaudir dels moviments i en les pel.lícules. En may vary, rastrejar els motors de cerca i els llocs web, en particular, els elements (sobretot el text) on determinar si una idea sobre el lloc és és millor. Breu explicació de la causa no es exacta, en veurem, els motors de cerca mostra els Resultats de cerca per moltes activities - la navegació, la indexació, processament, calcul de rellevància, i portar de tornada.

En primer lloc, els motors de cerca la web rastregen on veure el que hi ha. Interpretada on the list of aquesta tasca de programari, erugues sobre o nom d'aranya (o Googlebot, com és el cas de Google). Vincular tot i les aranyes index trobar el Camí de seguir. V (al voltant de $ 20), el nombre de llocs web recordar que és impossible aranya per l'una al dia Autobús lloc web, the quantities o el que el nou despre Center real lloc, com es veu. Vegades un o dos mesos per visitar el vostre lloc not robots, perquè en els seus esforços de seran recompensats SEO. Pero vostè no pot fer res, així que calla.

Verificar que el que es pot rastrejador considera el seu lloc. Com and other than esmentar es, no son els rastrejadors Essers humans i les images, la contrasenya, animacions Flash, JavaScript, marc Protegida - i una de list function, així que si te vostè tones d'ells al seu lloc, és millor No Anar Spider Simulator, que aquests dons poden veure els monitors Spider vigilar. Si no es pot veure, l'index of spidered no es no es processa, etc. - Search for one of al motor de una cerca l'Existencia No succeir VA.

1 comment: